Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - SM 2010-06-23 21:41
Vilket jättefint lydnads och agility SM i helgen! Verkligen fint arrangerat. Vädret var lite kallt och grått, men perfekt tävlingsväder.
Wilmers program poängmässigt var väl inget att hurra för kanske, 220 poäng. Men han gick faktiskt jättefint, och viktigast av allt, så hade vi en jättego känsla tillsammans inne på plan. 2 missar som mynnade ut i 2 stora nollor. Fria följet kändes kanon, glatt engagemang, bra koncentration och en fin position. Dock en nysning som gjorde att han släppte min sida för ett ögonblick. Vittringen gjorde han galant. Snabbt ut, fint let, snabbt in. Metallapp. var också bra. Rutan gick fort..alldeles för fort: Wilmer satte iväg för allt som han var värd, tyvärr hamnade han inte inne i rutan, utan strax bakom, bredvid ett blomsterarrangemang. Efter ett par dirigeringar fann han sin plats, men för sent. Inkallningen: klart godkänd, men kan bli bättre. Dir app.: Klockrent ut från konen till mittersta apporten., där han sen tyvärr.. lyfter, så naturligtvis 0. Fjärren gjorde han jättefint. Fina förflyttningar, kvar på precis samma ställe.
Men inget ont som inte för något gott med sig. Rutan och dir app. är de moment som är mest osäkra och nu har jag verkligen blivit motiverad att ta tag i dem!
Många duktiga hundar, och ett par lite oväntade i final. Krollie och Lillemor som vann gick verkligen fint. Häftigt att en hund på 11 år kan konkurrera och dessutom vinna. Maria och Jessie var jätteduktiga på sitt första SM, kämpade på fint, men tyvärr liksom oss också en nollad ruta.
Agilityfinalen var spännande att följa och även där fantastiskt duktiga ekipage i toppen. Det blev en ordentlig finalstrid, och rejäla segertjut när det stod klart vilka som tagit hem de tre främsta placeringarna.
Vi bodde på en camping alldeles intill en liten sjö tillsmmans med vårt goa agilitygäng. Tack allihopa för en rolig helg, och tack för supporten kring lydnadsringen!
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->