Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - Lägreklass i Falkenberg 2009-03-22 10:15
Igår var jag och Wilmer och tävlade lägreklass i Falkenberg. Andreas, Tilde och Vivi var med och hejade på!
Vi drog start nr 1, och vi åkte iväg till spåret direkt. Precis efter vi blivit anvisade vart vi skulle parkera bilarna, kom domarna och det blev lite stressigt. Ut med hund, spårlina, sele. Wilmer satt koncentrerat och väntade medans jag grejade i ordning linan som naturligtvis trasslat ihop sig. Påsläppet var lungt och koncentrerat, och så bar det iväg. Wilmers nos låg klistrad mot backen, vilken härlig känsla! Upptaget blev full pott, och det hade varit kul om domarna följt med i hela spåret för det fanns ingen tvekan någonstans, efter 18 minuter var vi runt med alla pinnar i fickan.
Vivi hoppade jämfota när hon såg mina glada skutt på vägen tillbaks mot bilen. Andreas såg stolt ut.
Det var många som lyckades med spåren. Vi åkte till klubben för en lång väntan innan budföring. Andreas passade på att träna agility med James och de är verkligen en fröj att se dem köra. Han är lätt räknat den hund vi haft med störst agilitytalang, och det skall bli väldigt roligt att följa dem framöver.

Efter ett par timmars väntan var det dags för budföring, och jag insåg då vi vände oss mot mottagaren som syntes som en liten prick på andra sidan planen att 100 meter är långt, mycket längre än vi tränat på. Wilmer vågade inte springa mer än 40 meter från mig innan han vände tillbaks. Eftersom detta moment försvinner i de högre klasserna har vi inte lagt ner vår själ i att träna det, men lite trist kändes det ju trots allt.
Platsen gick bra, och sedan lydnaden där allt gick som planerat. Vi slutade på 549.5 p och vinst:-)
Heja min älskade hund, och Tack Vivi och Andreas för all uppmuntran!
2:a kom Annika Radefält med Classic workers ability (flat.c.r.) på 540 p och tre kom Arne Palm med Raska Bo Acke (Sch.)på 522.5 p.

På Måndag börjar jag och Vivi träningen för högre klass. 100% fokus på uppletande och framåtsändande.
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->