Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - Helgen som gick.. 2008-12-15 19:52
Helgen som gick var full med bra och kuliga saker.
Lördag:
Flyttades fåren till annan hage, nu får vi hjälp med fodring och tillsyn över vintern, jätteskönt! Dessutom ny träningshage om vädret tillåter.
Lusse firande på dagis, Tilde var tärna och sötast av alla såklart:-) Lussetåg, fika, julspel och tomte.
På kvällen var vi bjudna till Åsa, Crille och Smilla i Varberg. God mat och trevligt sällskap! Smilla och Tilde lekte tills småtimmarna, den härliga frukosten på Söndagen får inte glömas bort. Tack familjen!!

Söndag:
På Söndag bestämde jag och Andreas oss för att dela på dagen för att få så bra hundträning som möjligt. Jag Hanna fick första passet, vilket blev en lektion i brukslydnad. Mia Umaerus och dtr Johanna mötte upp på Lerums BK, och vi fick en hel del bra tips. Tack för hjälpen!
Kl 16 byttes vi av hemma och Andreas åkte iväg till Kungälv för agilityträning med Mr James och lydnadsträning med Moel och till sist bastning med Tommy. Andreas var väldigt nöjd men såg ganska sliten ut då han kom hem sent på kvällen. I veckan som kommer blir det en del jobb och en hel del hundträning:-) Både Andreas och jag är inne i varsitt ordentligt träningsstim just nu, kul!


  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->