Gästboken

 
tillbaka            
  
Andreas - Listor+diverse..... 2008-11-12 09:26
Det är ganska populärt med listor i alla de former , musik,resor,vin osv. Jag tänkte istället "lista" en annan sak "KRÄKSJUKAN"
2008:Lindrig(Har jag blivit immun?)
2007:Döende(Men för livet!)
2006:Jag klarade mig(Jippi)
2005:Inte nu igen:-(
2004:Året då jag introducerades i "kräksjukan".Detta blev en ny milstolpe i mitt liv. Min mentala "kalender" som har sommaren som någon slags mittpunkt började få en svart yta till till höger om den bilden:-). Jag förändrades helt klart som människa efter denna "nära döden" upplevelse.
Är det bara jag som blir så här sjuk?

I måndags var det träning i Borås, jag mötte upp Diana(Zakk) och Veronika(Curry) som vanligt, Moel kändes bra! Det är så roligt att vara några stycken som tränar och hjälper varann. Veronikas hund Curry hade fått lite uppgifter från sist, o "jäddrar" vad den lilla boxern jobbade fint, vi jobbar på sammarbetet med Curry, detta för att få henne att hålla på tävling utan "belöningar"-WELL DONE-
Igår blev det Älggryta----Smaskens,till sissta slicken:-)--- Recept i korthet. Älg, morot,steklök,vitlök,tomatpure,körsbärstomat,chillifrukt,rödvin(0.5l),lagerblad,salt,peppar----puttra minst 1.5 timmar red med maizena häll i grädde. Servera med färsk riven kål och ris rönnbärsgele.
Take Care A
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->