Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - Hundar, hundar, hundar 2008-10-27 10:42
Helgen har varit mycket hund för egen del. Andreas har varit i Norge och haft kurs, så alla hundarna har varit under mitt ansvar, det har gått jättebra, Men lördag morgon var en pärs, vi skulle iväg och hade en tid att passa.…Att själv fixa med frukost till alla hundar, barn och promenad tidigt på morgonen tog sin lilla stund. Men vi kom iväg till slut. Tilde skulle lämnas hos mamma och jag skulle vidare till Blå Stjärnans djursjukhus för uppvisning i lydnad, agility och freestyle tillsammans med Wilmers agilitylag ”Blå Stjärnan agility” (Maria & Jessie, Martin & Zita, Jenny & Chili, jag och inhopparen Melina). Blå Stjärnan hade öppet hus, och detta var en tillställning vi lovat vara med på sedan lång tid tillbaka. De hade hyrt i en ordentlig ljudutrustning så det blev riktigt häftigt när musiken drog igång. Så himla kul att göra såna här saker tillsammans! Lite sorgligt var det dock att laget inte skall fortsätta ihop…Maria dra sig också ur, så det kommer in två nya unga hundar. Lowa med Rosa Dellgran och Jannis med Hanna Carlsson. Lycka till NYA Blå stjärnan agility!! Är säker på att ni kommer få mycket kul ihop.

Efter uppvisningen åkte jag direkt vidare till Kungsbacka skogarna för min första privatlektion i spår med Vivianne Nyberg. Det var en toppeneftermiddag, och jag åkte därifrån full med inspiration. Fick en ganska maffig läxa att ta itu med till nästa kursgång om 2 veckor. Tack Vivi för en givande eftermiddag!

På kvällen åkte jag till mamma, pappa, syster, svåger och Tilde för middag i sommartugan på Tjörn. Mysigt. Tilde blev så glad, så glad när jag kom. Otroligt att få betyda så mycket för en liten människa.

På Söndag morgon smög jag och hundarna oss ut i Tjörn skogarna medan resen av huset sov vidare. Resten av dagen gick väldigt långsamt, så vi hann med en massa bra saker. Hoppas känslan av den extra timmen förlänger dagarna i några veckor till. Tycker i vanliga fall att tiden går alldeles för fort.

I vecka som kommer skall det tränas! Melina är på G i lydnaden och Wilmer har en massa rehab övningar samt flera appell moment att ta itu med. Sen blir det ju en del jobb och skola också, sånt där nödvändigt ont som är en förutsättning för att man skall ha råd med en fritid:-)
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->