Gästboken

 
tillbaka            
  
Andreas - Träning.. 2008-10-21 17:30
Igår styrde jag mot Borås för att träna lydnad med Moel för första gången på flera månader, han går just nu på rehabilitering. Men fritt följ "dumrutan" och vittring o fjärr har ju ingen dött av:-).Moel kändes väldigt mjuk och fin så nu börjar satsningen med honom.På klubben mötte Diana med Zack upp, även Zack hade haft långvila men det syntes inte, han hade blivit ännu bättre sedan jag såg honom sist, och jag önskar Diana och Zack lycka till på NM i Finland om några veckor!! Ibland känns det bara så bra att träna med vissa:-)Tack Diana för underbart sällskap och gott fika. Vill passa på att gratta Crille och Fajta som har gjort det bra i vallhagen..GRATTIS!!
Till helgen bär det av väster ut till Stavanger för kurs, var ett tag sedan jag var där, och är nästan lite nervös:-). Ibland undrar jag var man har att lära ut egentligen, känns som att det finns så mycket litteratur o dylikt, o en annan som tränar en gång i halvåret eller så måste ju bli lite insnöad.....Men det blir åtminstonde väldigt kul att träffa Aina o Line med familjer.
Jag har byggt en massagebänk hemma så nu blir det knåndning av hundmuskler framöver:-)
Nellie har börjat valla igen efter långvila med trasiga tår----vallningen med Nellie är så kul!!!
Sir James Agility träning går bättre än jag hade drömt om så nu letar jag tävlingar för att starta honom,,,WATCH UP--även vallningen med James funkar bra. De andra hundarna är också på gång Wilmer har slängt gipset och börjar sin spårkurs med Vivi i helgen lycka till säger jag!!!
TAKE CARE,,,,
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->