Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - Kvällsträning 2008-10-14 23:44
Ikväll tog jag mig ett par timmar med bara min hundar. Det har varit en härlig kväll! Glada och arbetssugna hundar, klotrund fullmåne och hög klar luft.
Med Melina körde jag igenom nästan hela elitprogramet, hon tycker det är så kul med lydnad den lilla räkan, de flesta moment börjar bli riktigt säkra nu, dessutom gör hon dem faktiskt riktigt bra! Men akilleshälen MP vittringsapportering kvarstår dock att lösa, där plockar hon hej vilt mellan pinnarna, puttar och byter... Andreas har lovat att träna den med henne i utbyte mot att jag masserar Moel några gånger i veckan. Bra deal för oss båda.
Wilmer har också fått träna lite ikväll:-) Det finns en hel del moment vi kan träna trots hans ömtåliga fot. Sittande i grupp och platsen tex. Utmärkta moment att "tvingas" träna (kommer inte direkt först på favoritlistan), sökarbetet i vittringen, upptag och avlämnade av metall apport. Som avslut fick han gå två små korta spår som jag lagt i kanten av planen. En stor fördel med tiden som skadad är att Wilmer har tvingats lära sig att coola ner lite, det har varit väldigt nyttigt för honom.

Vill skicka en hälsning till våra goa vänner Kerstin, Jonas och Vera i Dalby som miste sin älskade hund Zingo igår. Vi tänker på Er.  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->