Gästboken

 
tillbaka            
  
Melvin är hemma! - - 2008-09-30 00:22
Så var älsklingskatten Melvin hemma:-)
Vilken underbar katt vi fått! En väldigt framåt kille, men samtidigt mycket social och gosig. Älskar att kela, och spinner så hela den lilla kroppen skakar. Idag har han både hunnit med att bekanta sig med hundarna, hitta till sin låda (där han har gjort resultat flera gånger, duktig katt!), blivit kammad, vilket han fullkomligt älskade, röja runt bland tvätten i tvättkorgen, fånga skinka...med mycket mera.
Linda som driver katthemmet där Melvin är född, säger att han är den största kattunge hon sett, och hon verkar ha sett en del katter, har själv 9! stycken hemma..och 50 hittekatter att ta hand om på katthemmet. Tänk om han växer om hundarna..

Sammanfattningsvis känns det väldigt hemtrevligt med katt!
Skall tillägga att Melvin har två systrar som fortfarande står utan hem, se dem på www.djurenssamarittjanst.se (Melvin är den lilla lurviga katten längst till höger av "Skrållan ungarna").

Annat som hänt idag:
Gipsbenet Wilmerson hade filat lite på sitt gips i helgen (blivit 10 cm kortare..) och var hos Ortoped Gustav för att skamset visa upp resultatet, ingen fara tyckte Gustaf, som var nöjd med min nya lösning där halva gipset ersats med en gummistrumpa. Så nästa Måndag åker det av som planerat:-)

Jag har också hunnit med att hämta beställda badrumsmöbler på Svenska kakel, Andreas har börjat sätta upp dem, på Torsdag installeras bubbelbadkaret, och ni kan ju gissa var vi tillbringar Fredagskvällen..

Kul att idol har dragit igång igen!

Nu är det snart sovdags, och imorgon skall jag på kurs i Sårvård, blir kul det!
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->