Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - - 2008-09-25 01:22
Wilmer är nu opererad. Har fått ett jättegips, vilket han knappt kan förflytta sig i. Tratten gör inte livet lättare. Wilmer kan knappt andas i tratt, än mindre gå. Första natten tillbringade han sittandes. Om 2 veckor skall gipset av, mer än så vet jag inte. Antar att han får gå koppelpromenader då, och går allt som planerat kan vi nog börja träna lite försiktigt om ett par veckor.
Idag har Tilde varit sjuk, förkyld med feber och halsont, så vi har varit hemma och pysslat. Mormor var här på lite fika och draperiupphägning. Vi börjar få det så fint här hemma nu att vi aldrig kommer vilja flytta! (bubbelbadkaret står i garaget, och skall installeras i nästa vecka:-) På Måndag flyttar dessutom vår lilla katt Melvin in..(hoppas det blir så hemtrevligt som jag tänkt mig, Andreas är inte lika övertygad...)
Ikväll har Andreas haft kurs hos Sonja i Kungälv. Vi var där en stund innan, lämnade James och kikade på när Andreas tränade. Han börjar bli riktigt duktig den svarta prinsen. Innan kursen drog igång åkte vi, hade vart kul å kika, men känns lite vemodigt nu när jag inte skall köra mer med Wilmer. Det blir ju lite som en livstil, agilityn. Speciellt om man är ute mkt i tävlingssvängen. Men, men.. jag får väll nya kompisar ute i skogen:-)

Godnatt
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->