Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - Allt möjligt! 2008-09-17 23:02
Hej!
Längesen jag skrev något här nu. Hoppas allt är bra med er alla:-)

Livet har varit lite turbulent sista veckorna, ett tråkigt sjukdomsbesked i familjen har fått mig att stanna upp och ta nya tag här i livet, att leva i nuet är en konst, men så viktigt.

Idag har jag, min syster Emma och Tilde varit på ett katthem och hälsat på 11 v. gamla kattungar (+ 40 st vuxna katter!), bedårande söta. Tilde var helt salig bland alla katterna, hälsade så fint och försiktigt. Jag har ju av någon märklig anledning blivit väldigt facinerad av katter. Fastnade för en liten tov-ullig svart/vit spräcklig kille... Har tingat honom, så ikväll skall jag vara extra snäll när Andreas kommer hem...

Wilmer är fortfarande inte opererad - Men har fått tid på Måndag, äntligen! Det lilla benet i tån skall plockas bort, tyvärr är det bara 50% chans att han blir smärtfri, blir han inte det återstår amputation av tån. Hundar klarar sig bra med bara 3 tår, men då gäller det ju att de tår som är kvar håller sig friska. Ortoped Fredrik på BlåStjärnan tror dessvärre att Wilmer har en ökad benägenhet till skador i tårna. Så idag bestämde jag mig för att inte satsa vidare på agilityn..Vågar inte riskera något. Känns trist att tvingas välja bort, men det finns annat kul. Wilmer och jag har spårat en del det sista, och han är faktiskt en riktig pärla där. Dessutom har vi ju mycket gratis med tanke på lydnaden. Så en kombinerad lydnads och brukskarriär får det bli! Skall bli jättekul att lära sig spåret. Skall ta lite privatlektioner av en duktig kvinna som hållt på länge.Det skall bli störtkul!

Vad gäller våra andra hundar så har det varit mycket koppelpromenader de sista. Nellie, Wilmer och Moel har alla haft problem med höger framben (man kan ju undra vad vi sysslar med här hemma) Melinas klåda har blivit diagnostiserad som ev. mjällkvalster, så nu behandlar vi alla hundarna för säkerhetsskull. Blå Stjärnan har gjort storkovan på fam. Rundqvist sista månaderna, och Agria har gått skapligt back på årets försäkringar.

Oj, nu kommer Andreas hem..Operation Melvin startar..

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->