Gästboken

 
tillbaka            
  
Andreas - Härligt väder.... 2008-09-04 13:26
Igår hade jag åter Ag-kurs hos Sonja, vädret var på väg att lura oss en engång, undertiden jag bytte om kom det säkert 100mm regn!! Men lagom till start drog det bort...Igår var vi full styrka dvs 9 stycken, men trots det hann vi med ganska mycket. Vi gjorde en "snabbana" och en "styrbana". Poängterade också att tiden mellan banorna är det bra att träna andra saker som tex härträning, "keep", torra blindbyten startträning osv. Kursarna var väldigt duktiga igår, de förstår vidden av att våga testa "obekväma" lösningar och att faktiskt lära hunden en del verktyg som vi som förare tycker är bra!!!(Inte bara anpassa sig till hunden). fortsättning följer...(på kursen alltså).
Det var länge sedan jag gav ett vintips, vet inte om jag rekommenderat Yalumba förut men det är värt att rekommenderas igen, ett vin på Grenache druvan (bush grape) som är väldigt gott att bara "slödricka".
Yalumba Bush Vine Grenache (nr 16413):
Smak: Kryddigt, fruktigt, aningen syltigt vin med inslag av fat, skogshallon, lakrits, örter och vanilj.
Låter härligt eller hur,,
Hittar ni någon svamp förresten? Tycker det är dåligt med kantareller i år!? Men "Trattisarna" ser ut att komma starkt(Lät nästan som ett upplopp i OS/OL).
God helg,,må GOTT /A
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->