Gästboken

 
tillbaka            
  
Andreas - Helgen.. 2008-08-18 00:11
Helgens uppvisningar på tångahed(vårgårda) ihop med huvudsponsorn Doggy är slut för i år..Några av dagens aktiviteter var rallylydnad med Moa och Wilmer, Moa stormtrivdes med att få återuppliva sina gamla lydnadskunskaper:-) hon är ju för övrigt pensionerad, jag skall nog fullfölja planerna med att gå en rallylydnads kurs!! Sedan hade jag lydnadsuppvisning med Moa och Moel, och precis som igår hade jag en i publiken som fick gå med Moel,, tjejen stormtrivdes i ringen och ville inte sluta i första taget,,o när nästan hela elitlydnadsprogrammet var avverkat:-) då blev hon inte av med Moel, det såg ganska roligt ut faktiskt, hon fick ingen hjälp av mig som ni förstår!! Men tillslut kom hon på vad hunden faktiskt var duktig på,,,,lydnad så ett "sitt" kom väl till pass, Moel satte sig som i trans och kastade långa blickar när sin tillfälliga hundtränare lämnade ringen:-) efteråt fick jag höra att tjejen var allergisk mot hundar...
Sedan var det dags för agilityuppvisning här var Moa och Melina med av våra hundar, vill passa på att tacka de andra som ställde upp,,,tack Mimmi,Sanna,Daniella,Carina,Emilie,Jonny.
Jag skall lägga upp lite blider och filmer från helgen någon gång i veckan.
I helgen har Norgesmesterskapen i lydnad hållits vill speciellt grattulera Trond som vann med sin Bajazz (Jaktgolden från Sverige) Line med sin border collie Chilli 6:a och hennes syster Aina med sin svenske Border Collie Sommollis Rekrutt "krutt" 9:a WELL DONE!!
Andreas
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->