Gästboken

 
tillbaka            
  
Hanna - - 2008-08-11 22:08
Hej hej!
Knasig dag idag, Katja har varit med mig på jobbet...askan alltså. Veterinären har haft semester i hela Juli och en bit in i augusti, så det var först nu det fanns möjlighet att få "tillbaks" henne. Tog vägen förbi då jag ändå var ute och körde i jobbet, kändes väldigt märkligt får jag säga... fast samtidigt värdigt och fint på något vis. Vi skall sprida henne på det ställe hon älskade mest av alla.

I helgen skulle Nellie och Andreas tävla vallning i Romelanda, men vid uppvärmningen markerade Nellie lite på ett framben så det blev det till att åka hem igen, Snopet. Det blev en riktig hemma helg istället.. Fin- kammande av hemnet, OS, chips och godis i mängder, lite gammalt skolarbete och så trevligt sällskap av Krille, Åsa och Smilla på Lördags kvällen. Tilde och Smilla lekte, lekte och lekte. det var två små mycket trötta flickor som till slut gav upp sent på kvällen.

Imorgon skall Wilmer till Vet. för sista Cortison sprutan. Så går det som planerat får vi börja träna om 2 veckor:-)!! Det är inte bara Wilmer som är understimulerad här hemma...

Vill passa på och gratta Josefine med Vilda, Anna med Tessan och Jenny med Chili till fina placeringar på agilitytävlingarna i Oskarshamn i helgen!

Hoppas ni alla får en bra jobb vecka.
  
 
 svara på ovanstående inlägg + ev inkomna svar
 


  Ditt Namn:        Ort:

  Svar:

 
          Verifieringskod Ange verifieringskoden! -->